Pannenkoeken T’huis

Wij hebben een nieuw thuisbezorgd dienst, genaamd pannenkoeken-t’huis. Zo wordt het voor jou als klant nog makkelijker om ons te vinden en om vers gebakken crêpes, pannenkoeken, poffertjes, American pancakes en/of wafels te bestellen. Neem gerust een kijkje op onze website en we zien natuurlijk je bestelling graag tegemoet!

Crêperiebar

Wij zijn ooit begonnen met de crêpes als take away locatie. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volledig restaurant. Elke dag staan wij vol plezier klaar om vers gebakken crêpes, pannenkoeken, poffertjes, wafels en american pancakes te maken, speciaal voor jou. Niks is voorgebakken, alles wordt vers voor uw neus gemaakt. Hier zijn wij natuurlijk trots op.

Ons Pannenkoeken Geheim

Onze crêpes, poffertjes, wafels en pannenkoeken zijn allemaal ambachtelijk gemaakt. Onze producten proberen wij zoveel mogelijk lokaal te verkrijgen. Zo komt bijvoorbeeld ons bloem bij de Gouden Engel in Koedijk vandaag en komen onze eieren uit Broek op Langedijk. Hier zijn wij heel trots op. Elke dag zijn wij bezig om met vers beslag het mooiste product voor jullie te maken. Wij zijn Alkmaar’s eerste crêperie, en het gezelligste adres om heerlijk even te ontspannen en te genieten. Bekijk onze menukaart voor alle mogelijkheden.